Dit is hoe we werken

Grip op de toekomst

Finance

Grip op de boekhouding leidt tot adequate begrotingen welke we eenvoudig en effectief voor jou opstellen. Hiermee kan er doorlopend worden bijgestuurd middels een grotendeels geautomatiseerd dashboard. Of het gaat om een organisatie met 1 medewerkers of 100, als er geen overzicht is heeft dit effect op de totale onderneming.

Exact Online Cloud Accountant

Exact Online wordt aangeboden als boekhoudprogramma door FutureGrip B.V. Gezien de certificering is er heel veel kennis aanwezig om Exact Online zo efficiënt mogelijk in te richten, waardoor er veel tijd en kosten bespaard worden. Hierbij worden alle in- en verkoopfacturen digitaal opgeslagen in Exact Online, waardoor er meteen wordt voldaan aan de wettelijke bewaarplicht van de administratie.

Hierna heeft u alle vrijheid om zelf (een deel van) uw boekhouding te voeren of u besteedt het volledig uit aan ons tegen eerlijke kosten. Daarnaast heeft Exact Online een hele handige app, waarmee je foto’s kan maken van bonnetjes en/of inkoopfacturen, welke hierna direct naar de boekhouding worden gestuurd. Exact Online geeft de managementinformatie real-time weer in de Exact Online app, waardoor u in één oogopslag weer helemaal op de hoogte bent.

Wij laten u graag zien hoe eenvoudig boekhouden kan zijn. Bent u daarnaast benieuwd of u alle mogelijkheden benut binnen uw huidige Exact Online administratie? Ook dan kijken wij graag met u mee om de processen te optimaliseren.

Exact Online Cloud

FutureGrip B.V. is gecertificeerd Cloud Accountant voor Exact Online.

Corona

Het Coronavirus heeft forse impact. Niet alleen op onze gezondheid, maar ook financieel. FutureGrip heeft als kernactiviteit om financieel overzicht te creëren en biedt daarnaast ondersteuning bij de diverse steunmaatregelen welke op dit moment beschikbaar zijn. Cashmanagement, grip en overzicht is nu belangrijker dan ooit, om deze bijzondere tijd door te kunnen komen. Samen zoeken we naar de oplossing.

HRM

Het belangrijkste kapitaal binnen een bedrijf zijn de mensen, de medewerkers. Hoe goed heb je het geregeld voor jouw personeel en dus ook voor jouw onderneming? Gemotiveerde medewerkers, groei, ontwikkeling, een prettige werksfeer dat is toch wat iedere ondernemer wil. FutureGrip analyseert wat er aanwezig is, op orde is en ontbreekt op HRM-gebied. Al snel is duidelijk wat er nodig is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is voor de medewerkers en er dus grip is op de HRM-situatie.

Een kleine greep uit de mogelijke vraagstukken op het gebied van HRM zijn:

  • Zijn alle arbeidscontracten in orde? Wanneer lopen ze af en wie mag een contract voor onbepaalde tijd?
  • Ligt er een actueel organogram met bijpassende functieprofielen?
  • Is er beleid als iemand (langdurig) ziek is?

Wanneer dit niet of niet goed geregeld is, is het logisch dat medewerkers niet lang verbonden willen blijven aan een bedrijf en gaan op zoek naar een bedrijf waar dit wel geval is.

De werkwijze van FutureGrip

Onze werkwijze in fases

Iedere onderneming, ondernemer en ieder doel is anders. Dat betekent voor FutureGrip dat we onze werkwijze daarop aanpassen. Deze is opgebouwd in drie fases, maar is geheel op maat gemaakt voor jouw organisatie.

01.

Inventarisatie

We bepalen eerst samen het resultaat dat we willen bereiken. Door middel van een scan analyseren we de organisatie. Die scan bestaat onder andere uit het interviewen van de medewerkers en de financiële situatie onder de loep nemen. Alle verzamelde informatie koppelen we terug aan jou en daarbij presenteren we een advies en mogelijk plan van aanpak.

02.

Dashboard & HRM/Personeelszaken

In deze fase ligt de focus op het sturen middels een dashboard. Daarnaast sturen we samen met de ondernemer bij o.b.v. de bevindingen uit de inventarisatie. Dit is de tijd van doorpakken en aanpakken. Wij helpen en coachen jou en jouw team om de adviezen tot uitvoer te brengen. Dit gaat niet altijd zonder slag of stoot, maar door met elkaar bewust te worden van de verbeteringen ontstaat er in relatief korte tijd grip op je onderneming.

03.

Borging

De grip op jouw onderneming is er of is weer terug. De effecten voor jou en jouw medewerkers zijn duidelijk merkbaar en voelbaar. Om dit zo te houden blijven wij structureel monitoren. Nu is namelijk de tijd voor nieuwe ideeën, nieuwe doelen en vooruitkijken. Wij houden graag samen met jullie de maximale grip op de toekomst.

Neem contact met mij op!